Valtava joukkotappelu puhkesi risteilyaluksella – mukana jopa 60 ihmistä

Ohhoh! · Tim Isokivi

New Yorkiin matkalla olleessa laivassa todistettiin tiistaina 28. kesäkuuta rajua välikohtausta. Laivan tanssilattialla puhkesi nopeasti massiiviseksi joukkotappeluksi paisunut välienselvittely.

Tapaus sai alkunsa kahden ihmisen välisestä riidasta Carnival Magic -risteilyaluksen yökerhossa aamuyön tunteina. Riita paisui lopulta joukkotappeluksi, johon osallistui arviolta jopa 60 ihmistä. Laivan vartijat yrittivät keskeyttää kärhämää tuloksetta.

Paikalle hälytettin lopulta rannikkovartiosto, joka saattoi risteilyaluksen Manhattanin satamaan. New Yorkin poliisi on sittemmin kuulustellut matkustajia ja tutkii tapausta. Carnival-laivayhtiön mukaan kukaan ei loukkaantunut vakavasti välikohtauksen aikana.

Carnival Magic -alus lähti New Jerseyn Cap Libertyn satamasta 20. kesäkuuta. Alus pysähtyi New York Post -lehden mukaan Dominikaanisessa tasavallassa, Turks- ja Caicossaarilla sekä Bahamalla sijaitsevalla yksityissaarella ennen paluumatkaansa Yhdysvaltojen itärannikolle.