StaraTV: Tammerfestin kulisseissa – näin hittifestaria rakennetaan

StaraTV StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin festivaaleihin jo vuosikymmeniä lukeutunut Tammerfest järjestetään perinteiseen tapaan myös kesällä 2022, vaikka monia tapahtumia on jouduttu viime aikoina perumaan. Staran haastattelussa nähdään nyt Tammerfestin ja monien muiden tunnettujen festivaalien promoottori Janne Tamminen, joka valotti hieman festivaalien kulissien takaista elämää. Sitä, jota festarikävijä harvoin näkee.

Jopa kymmeniä tuhansia kävijöitä vetävien tapahtumien taustalla tapahtuu aina paljon sellaista, joka ei bändejä katsomaan tuleville välttämättä näy. Lisäksi tapahtumien rakentaminen on aloitettu usein jo yli vuosi ennen porttien avautumista. Tamminen kertoo hieman miten festivaalin esiintyjäkattauksen rakentaminen tapahtuu ja paljastaa, että kesän 2023 tapahtumien esiintyjiä pohditaan jo nyt.