Pasha Pozdniakova esitteli pelityylinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa. Näyttävä kaunotar kääntää katseet minne meneekin. Myös tenniskentällä.

Hellesäässä Pasha on nimittäin suunnannut pelaamaan tennistä tuttuun tapaansa poikkeuksellisen näyttävänä. Pozdniakova taatusti huomataan myös pelikentällä, sillä hänellä oli yllään musta minihame ja musta toppi.

23-vuotias Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.