Uhanalaisia eläimiä tappanut metsästäjä ammuttiin: ”Oli matkalla metsästämään”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uhanalaisten eläinten metsästysreissuja Afrikassa järjestänyt 55-vuotias Riaan Naude on löydetty kuolleena. Pro Hunt Africa -nimisen yrityksen omistaja löydettiin makaamasta autonsa vierestä Limpoposta, Etelä-Afrikasta. Poliisin mukaan metsästäjää oli ammuttu päähän lähietäisyydeltä.

– Poliisi löysi hänen autostaan kaksi metsästyskivääriä, ammuksia, vaatteita, vettä, viskiä ja pyjaman. Näyttää siltä, ​​​​että hän oli matkalla metsästämään, viranomaiset tiedottivat.

Tapon motiivia ei ole tiedossa. Mirrorin mukaan teloituspaikan lähellä sijaitsevan maatilan isäntä näki valkoisen Nissanin maastoauton kurvanneen pois paikalta. Poliisi etsii kahta epäiltyä. Metsästäjältä varastettiin pistooli iskun yhteydessä, mutta muut aseet ja ammukset jätettiin autoon koskemattomina.