Tältäkin rannalla voi näyttää? Blac Chyna täysissä meikeissä ja biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sensaatiojulkkis Blac Chyna hävisi äskettäin 100 miljoonan dollarin oikeusjutun Kardashian-Jennerin perhettä vastaan. Nainen yritti valittaa tuomiosta asianajajansa kanssa, mutta anomus hylättiin. Sen jälkeen Blac Chynan asianajaja Lynne Ciani haukkui tapauksen tuomarin julkisesti. Myös sen jälkeen tapausta on käsitelty runsaasti julkisuudessa.

Nyt Chyna nähdään sosiaalisessa mediassa jo hieman toisenlaisissa tunnelmissa, sillä hänet on kuvattu hieman yllättäen täysissä meikeissä ja biksuissa. Poikkeuksellisen yhdistelmän syytä ei kerrota päivityksessä, mutta tällaisena voi toki suunnata myös uimarannalle. Kasvojen tasainen rusketus voisi tosin silloin olla hieman kyseenalainen tavoite.

Kardashian-Jennereiden asianajaja kutsui Chynan viimeisintä hakemusta ainoastaan yritykseksi pelastaa kasvonsa oikeudessa häviämisen jälkeen. Entinen tosi-tv-tähti oli haastanut oikeuteen Kim Kardashianin, Khloe Kardashianin, Kylie Jennerin ja heidän äitinsä Kris Jennerin väittäen, että he herjasivat häntä ja tämä johti naisen tähdittämän realitysarja Rob & Chynan hyllyttämiseen.