Lindsay Lohan meni naimisiin – pariskunta asuu Dubaissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Lindsay Lohan on mennyt naimisiin. Nainen ilmoitti avioliitosta Instagramissa syntymäpäivänsä kunniaksi tehdyn päivityksen yhteydessä. Hänen miehensä on rahoitusbisneksessä mukana oleva Bader Shammas.

– Olen maailman onnellisin nainen. Löysit minut ja tiesin, että olin valmis löytämään onnen ja autuuden elämääni. Tämän kaiken samaan aikaan. Olen lyöty ällikällä, että olet aviomieheni. Minun elämäni, kaikkeni. Jokaisen naisen tulisi tuntea olonsa yhtä hyväksi joka päivä, Lohan kirjoittaa Instagramiin.

Bader Shammas on Yhdysvalloissa opiskellut ja Credit Suisse -pankissa työskentelevä finanssialan ammattilainen. Pariskunta asuu Dubaissa. Lindsay Lohan täytti 36 vuotta. He kihlautuivat viime vuonna marraskuussa ja seurustelivat kaksi vuotta ennen sitä.

Lindsay Lohan on asunut Dubaissa seitsemän vuoden ajan. Hän on esiintynyt pienissä realityohjelmaprojekteissa aktiivisen näyttelijän uran jälkeen. Naisen otaksuttiin taannoin liittyneen mukaan Dubain täydelliset naiset ohjelmasarjan kuvauksiin, mutta tuotantoyhtiö kiisti myöhemmin asian.