Tristan Thompson bilettää ja liehittelee naisia – meno sama kuin seurustellessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koripalloilija Tristan Thompson on virallisesti sinkku. Mies sai Khloe Kardashianilta kolme mahdollisuutta muuttua häntäheikistä suoraselkäiseksi perheenisäksi, kunnes avoliiton ulkopuolinen lapsi oli viimeinen naula liitoksistaan repeämäisillään olleen parisuhteen arkkuun.

Nyt mies näyttää ottavan sinkkupäivistään ilon irti. Hän tosin tekee täysin samoja asioita kuin varattunakin ollessaan, eli liehittelee naisia ympärillään, bailaa ja harjoittaa irtosuhteita. Thompson on bongattu äsken Las Vegasissa juhlimassa. Mies nähtiin Marquee Nightclubissa yhden miehen ja kahden naisen seurueessa.

Etenkin toinen naisista oli erityisen läheisissä tunnelmissa koripalloilijan kanssa, eikä pari irroittanut otetta toisistaan koko illan aikana, TMZ uutisoi. He lääppivät ja tanssivat yhdessä aamuyöhön asti. Thompson petti Kardashiania ainakin kolme kertaa, joista viimeisimmästä syntyi lapsi. Hänellä ja Khloe Kardashianilla on yksi yhteinen lapsi, neljävuotias True.