Kesämekkovinkit isorintaisille naisille – tällaiset hihat tasapainottavat povea

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kietaisumekko on suurilla rinnoilla varustetun daamin luottoasuste, koska tällöin povi ei mene koskaan lyttyyn mekkoja käyttäessä. Jos haluaa suosia avonaista kaula-aukkoa muhkean rintavarustuksen kanssa, on suotavaa, että mekon helma on pidempää sorttia.

Isorintaisille naisille on oikeastaa neljä erilaista kesämekkosääntöä. Ensimmäinen on se, että jos helman haluaa olevan oikein lyhyt, on mekon yläosan oltava naruolkaimia reilusti peittävämpi. Kyse on tyylistä.

Jos haluaa ilmavuutta rintojen alueelle, kannattaa suosia maksimekkoja tai muuten pitempiä malleja. Neliskanttinen mekon kaula-aukko on täydellinen valinta suuren povin omaavalle naiselle. Kun olkaimet ovat tukevat, on mekko mukavamman tuntuinen.

Yksi helppo keino rintojen suuren koon tasapainottamiseen löytyy hihoista. Kun suosii puhvihihoja, saa ylävartaloon tasapainoa, eikä rinnat ryöpsähdä esille yhtä voimakkaasti vartalosta. Kietaisumekko on kuitenkin helpoin ja varmin valinta isorintaisille naisille. Mekko voi olla myös vartalonmyötäinen näitä sääntöjä noudattaessa.