Rihanna teki historiaa – Yhdysvaltojen nuorin itse omaisuutensa hankkinut naismiljardööri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna on tehnyt historiaa. Hänet on nimetty Yhdysvaltojen nuorimmaksi itse omaisuutensa hankkineeksi naismiljardööriksi. 34-vuotiaan Rihannan omaisuuden arvioidaan talouslehti Forbesin mukaan olevan noin 1,3 miljardia.

Barbadoslainen tähti ei varttunut upporikkaassa perheessä, vaan tienasi omiasuutensa musiikin ja yritystoimiensa avulla. Tähti omistaa Savage x Fenty -alusvaatemerkin ja kosmetiikkabrändi Fenty Beautyn. Rihanna on Forbesin rikkaimpien omaisuutensa itse hankkineiden naisten listan sijalla 21.

Rihannan edellä ovat viihdemaailmasta muun muassa Kim Kardashian ja Oprah Winfrey. 2000-luvun alussa kuuluisuuteen poptähtenä noussut Rihanna saavutti miljardöörin statuksen elokuussa 2021. Hänen omaisuudestaan suuri osa on Fenty Beauty -brändin ansiota.