Stranger Thingsin luojat paljastivat: Spinoff tulee olemaan jotain täysin muuta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin Stranger Thingsin neljäs tuotantokausi ilmestyi suoratoistopalveluun tänä kesänä valtavien katsojalukujen siivittämänä. Tuleva viiden kausi jää sen viimeiseksi, mutta Stranger Thingsin tunnelmiin palataan tulevaisuudessa spinoff-sarjan muodossa.

Spinoff-sarjan ympärillä pyörii jo kiivas huhumylly. Nyt Stranger Thingsin luoneet Duffer-veljekset ovat katkaisseet osalta huhuista siivet. Heidän mukaansa spinoff tulee olemaan 1 000 -prosenttisesti erilainen kuin Stranger Things.

– Olen lukenut huhuja kuinka kyseessä tulee olemaan Elevenin spinoff, siitä tulee Steven ja Dustinin spinoff, tai että keskiössä on uusi numero. Sellainen ei kiinnosta minua, koska olemme jo tehneet tuon kaiken. Olemme keskittyneet niihin asioihin ties kuinka monien tuntien ajan. Spinoffista tulee jotain aivan muuta, veljekset paljastivat Happy Sad Confused -podcastissa.

Dufferit eivät tule toimimaan itse uuden sarjan showrunnereina, vaikka haluavatkin olla mukana sen tekemisessä. Tavoitteena on luovutta ohjat uudelle henkilölle, jonka Dufferit toivovat olevan lahjakas ja intohimoinen.