F1-tähti Max Verstappen kurvaili suomalaisella menopelillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulamaailman suosituimpiin tähtiin lukeutuva Max Verstappen on perinteisesti tunnettu rattimiehenä, joka pitää huippunopeista menopeleistä. Nyt hänet on kuitenkin kuvattu formulavarikolla ajamassa suomalaisen yhtiön kulkupelillä. Verstappen nimittäin siirtyi varikolla paikasta toiseen Augment Bike Oy -yrityksen sähköskootterilla. Red Bull jakoi kuvat myös medioille kautta maailman.

Max Verstappen ajaa Augmentin skootilla, Kuva: Red Bull Media Pool
Max Verstappen ajaa Augmentin skootilla, Kuva: Red Bull Media Pool

Suomalainen Augment.eco tarjoaa sähköskootteja asiakkailleen kuukausihinnalla ja huoltopalvelumallilla, jossa skuutin mentyä rikki asiakas saa uuden välittömästi tilalle. Vuonna 2020 aloittanut Augment.eco toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Itävallassa ja Ranskassa. Seinäjoella ja Itävallan Stuhlfeldenissä huolto- ja logistiikkakeskuksia ylläpitävä Augment.eco -palvelu lanseerataan kesällä myös Italiassa.

– Palvelumme on osa kestävää kiertotaloutta. Asiakkaan skuutti myös päivittyy applikaatiomaailman tapaan automaattisesti, sillä asiakkaan valitseman skuuttikategorian uudet ominaisuudet tuodaan laitteisiin niiden huollon ja vaihdon yhteydessä ilman erillistä lisämaksua. Tämän kevään uusia ominaisuuksia ovat esimerkiksi kännykkäpohjainen varkaudenestoappikaatio ja entistä tehokkaampi sähkömoottori, Augmentin palvelumallin kehittänyt Panu Lehti kertoo.