Hyviä uutisia! Jenna Jameson kävelee jälleen – pääsi luopumaan pyörätuolista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuisviihdetähti Jenna Jameson kävelee jälleen ilman apuvälineitä. Jameson sairastui mysteeritautiin aiemmin tänä vuonna ja se vei hänen kävelykykynsä. Nainen on käynyt fysioterapiassa ja nyt hän pärjää jo ilman pyörätuolia.

Instagramin Tarinoihin julkaistut, kaksi videota paljastavat, että hän pystyy kävelemään suorassa linjassa ja heiluttelemaan varpaitaan.

– Haluan näyttää teille, että kävelen ilman apua. Tarkoitan, en kävele täydellisesti, mutta ainakin olen pystyssä, hän sanoi videolla.

– Minulla on parempi olo. Pystyn kävelemään aika hyvin. Kuinka siistiä? Paljon parempi olo.

Kolmen lapsen äiti kertoi aiemmin tänä vuonna, että hän makaa lähinnä vuoteessaan sairautensa vuoksi. Lääkärit eivät pystyneet määrittelemään, mikä naisen nujersi petiin. Jamesonilla on 12-vuotiaat kaksoispojat Journey ja Jesse entisen kumppaninsa Tito Ortizin kanssa ja neljävuotias tytär Batel poikaystävänsä Lior Bittonin kanssa.