Katie Pricen synkkä päivitys: ”Jätän sosiaalisen median…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen povipommi Katie Price ja hänen kihlattunsa Carl Woods ovat parhaillaan vaarassa jopa vuosien vankeustuomion, koska kuvasivat OnlyFans-tileilleen materiaalia Thaimaassa, jossa se on kiellettyä. Maksimituomio on viisi vuotta vankeutta.

Nyt kohun myötä Price on vetäytynyt määrättömäksi ajaksi sosiaalisesta mediasta. Hän kertoi asiasta itse päivityksellään, jonka mukaan hän tarvitsee vapaata sosiaalisesta mediasta henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Katie Price ja Carl Woods lensivät Thaimaahan viime viikolla pian sen jälkeen, kun malli vältti vankilatuomion rikottuaan lähestymiskieltoa ex-miehensä uutta vaimoa kohtaan. Tammikuussa OnlyFansiin liittynyt Price on kertonut, että haluaa esimerkillään voimaannuttaa naisia paljastelevien kuvien avulla. Hän sanoi: ”Minun vartaloni, minun sääntöni”.