Nyt on härskiä! Berliinin Barbie twerkkasi rakennustyömaalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksan Berliinissä asuu katseita kääntävä ja estoton Paris Herms -niminen nainen, joka kutsuu itseään Berliinin Barbieksi. Hän on laajentanut somenäkyvyyttään Instagramista myös Tiktokin puolelle. Videoiden sisällöt on luotu tarkoituksella huomiota herättäviksi ja erotiikkaa tihkuvaksi.

Nyt nainen on riisunut päivävaatteet ja siirtynyt keskelle kerrostaloaluetta heiluttamaan pakaroitaan. Berliinin Barbie nojaa rakennustyömaan rauta-aitaa vasten ja heiluttaa takamustaan antaumuksella. Hän läiskyttää kädellä pakaroita, joiden väliin neonkeltainen bikiniasu kuroutuu.

Paris Herms on luonut ulkonäkönsä avulla itselleen luksustyylin elämän. Huulitäytteitä, kestopigmentointeja ja suurennusleikkauksia kehoonsa ottanut nainen on käyttänyt plastiikkakirurgiaan kymmeniä tuhansia euroja.

– Haluan näyttää muovinukelta, koska minua kiusattiin kouluaikoina ulkonäköni vuoksi, kolmekymppinen nainen on kertonut.

@real.barbie.of.berlin #fyp #fy #fypシ #fypage #foryou #foryoupage #foryourpage #berlin #nrw #dancing #dance #twerk #curvy #curvytiktok #bikini #tattoos #tattoo #köln #düsseldorf #hamburg #bln #münchen #germany #german #american #america #pageforyou ♬ original sound – Restricted