Rebel Wilson avoimena: ”En halua laihtua enempää”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Rebel Wilson omisti vuoden 2020 omalle terveydelleen ja hän teki täysikäännöksen elämässään. Nainen laihdutti yhteensä 36,5 kiloa. Hän ei enää laihduta. Nyt Wilson pyrkii pitämään ihannepainoaan yllä.

– Rebel ei treenaa enää päivittäin valmentajan kanssa pudottaakseen painoa, koska hän on saavuttanut tavoitteensa. Hän on nyt keskittynyt pudotetun painon ylläpitämiseen ja tuntemaan olonsa mukavaksi kehossaan. Hän on todella positiivinen tyyppi ja se tuntuu hyvältä, kuinka pitkälle hän on päässyt, lähipiiristä kerrottiin US Magazinelle.

Rebel Wilson kertoi äsken lihonneensa loman aikana kolme kiloa. Hän nautti unelmalomasta tyttöystävänsä Ramona Agruman kanssa täysihoidolla. Nainen yrittää suhtautua painonvaihteluun terveellä otteella.

– Voin nousta huomenna ja mennä kuntosalille, huolehtia nesteytyksestä ja terveellisestä syömisestä ja jatkaa itseni rakastamista. Ei auta olla ankara itseään kohtaan, mutta tiedän miltä tuntuu potea syyllisyyttä ja huonoa oloa, kun on syönyt liikaa, Wilson kertoi.