Sara Sieppi seurustelee jalkapalloilija Pyry Soirin kanssa – viettivät lemmenloman Kreikassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen Miss Suomi, nykyinen malli ja sosiaalisen median vaikuttaja Sara Sieppi seurustelee Suomen maajoukkueessa pelaavan Pyry Soirin kanssa. Kaksikko vietti kesäkuussa kuuman loman Kreikan upealla Mykonoksen saarella.

Sara Sieppi vahvisti parisuhteen Ilta-Sanomille. Sieppi on nauttinut nyt kesälomasta ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen. Naisen kalenterissa on ollut runsaasti luksuslomia vuosien varrella, joten ilman lomaa hän ei ole joutunut olemaan.

Silti työsähköposteja on hoidettu ilmeisen aktiivisesti jokaisessa maailman kolkassa. Nyt hän ei kertomansa mukaan ole lukenut maileja kuin viitisen kertaa päivässä.

– Viikonpäivät jo sekaisin, aurinkolaseja ei oo tarvinnu riisuu silmiltä ku nukkuessa, meilejä en tsekkaa enää vahingossa ku viis kertaa päivässä ja uusii perunoita oon syönyt ainakin kaks kertaa, Sieppi kirjoitti Instagramiin.