Guns N’ Roses perui keikan terveysongelmien vuoksi – nyt Axl Rose paljasti syyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisen rockyhtye Guns N’ Rosesin esiintymistä tiistaina 5. heinäkuuta odottaneet fanit joutuivat pettymään. Yhtye tiedotti edellisenä iltana joutuneensa perumaan suunnitellun esiintymisen Skotlannin Glasgow’ssa. Peruuntumisen kerrottiin johtuneen sairastumisesta.

Nyt yhtyeen laulaja Axl Rose on avannut tarkemmin peruuntumisen syitä. Tähden mukaan hän kärsi ääniongelmista.

– Olen noudattanut lääkärin ohjeita, työskennellyt äänivalmentajan kanssa ja selvitellyt ääniongelmiamme. Kaikki on sujunut hyvin tähän saakka. Kiitos kaikille huolenpidosta!, Rose kirjoitti Twitterissä.

People-lehden mukaan Rose kertoi jo sununtaina Lontoon keikalla joutuneensa laittamaan yhtyeen keikkasetin uuteen uskoon vierailtuaan lääkärillä. Lontoossa yhtyeen kanssa lavalla nähtiin myös yllätysvieras, amerikkalainen countrylaulaja Carrie Underwood. Guns N’ Rosesin on määrä esiintyä perjantaina 8. heinäkuuta Saksan Münchenissa.