Poliitikoiden Ruisrock-vierailuja hämmästellään: ”Se on vielä hyvin tuoreessa muistissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskokki Henri Alen tunnetaan monista yhteyksistä ja hän on aktiivinen toimija sosiaalisessa mediassa. Koronakriisin aikana Alen esitti tapahtuma- ja ravintola-alojen puolesta kritiikkiä Sanna Marinin hallitukselle sen asetettua ravintoloille ja tapahtumille perusteettomia rajoituksia.

Viikonloppuna julkkiskokki puki sanoiksi lukemattomien artistien ja tapahtuma-alan ammattilaisten tuntemukset siitä, että hallituksen edustajat poseerasivat Ruisrockin backstagella somekuvissa.

– No affence mutta ministerit ei kuulu backstagelle, eikä keittiöön. Ei viime vuosien jälkeen, Henri Alen kirjoitti.

Samoilla linjoilla oli myös kitaristina ja kokkiohjelman tuomarina tunnetuksi tullut Mikko Kosonen. Hän ihmetteli Alenin tavoin poliitikoiden ilmestymistä artistien työpaikalle koronakriisin kaltoinkohtelun jälkeen.

– Ihan kiva että poliitikot viihtyvät festareilla, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että hädän hetkellä tuhannet kulttuurialan ammattilaiset jätettiin oman onnensa nojaan. Se on vielä hyvin tuoreessa muistissa, ja kansanedustajan kohtaaminen työpaikallamme tuntuu oudolta, Mikko Kosonen kirjoitti.