Megan Thee Stallion jakoi kymmenille miljoonille Ruisrock-videon: ”Kuin elokuvasta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Turussa järjestetyn Ruisrockin sunnuntai kulminoitui yhdysvaltalaisen hiphop-tähti Megan Thee Stallionin keikkaan Niittylavalla. Artistin esiintyminen houkutteli lavan eteen valtavan määrän yleisöä.

Megan Thee Stallion julkaisi sittemmin Instagramissa näyttävän videon Ruisrock-keikaltaan. Siinä tähti nähdään esiintymässä heinäkuisessa illassa puhelimiensa näytöt valomereksi nostaneen yleisömassan edessä.

– Suomi on kuin elokuvaa! Rakastan teitä kaikkia, Megan hehkutti satoja tuhansia tykkäyksiä saaneen videon kuvatekstissä.

Texasista kotoisin oleva Megan Thee Stallion, oikealta nimeltään Megan Jovon Ruth Pete, on noussut muutamassa vuodessa yhdysvaltojen hiphop-skenen kirkkaimpien tulokkaiden joukkoon. Tähti tunnetaan muun muassa Savage ja Hot Girl Summer -hiteistään sekä Cardi B:n WAP-kappaleesta, jolla hän vieraili.