Yli 300-kiloinen Tammy haluaa Las Vegasiin – mutta jo vessassa käynti lähes mahdotonta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot, eli 1000-lb sisters -televisiosarjan kolmannella tuotantokaudella seurataan edelleen Tammy Slatonin pyrkimyksiä saavuttaa terveemmät elintavat. Hän on tavannut miehen, jolla on lihavien naisten fetissi. Nyt Tammy haavelee, että matkustaisi Las Vegasiin tapaamaan Phillip-nimistä poikaystäväänsä.

Tammyn Misty-sisko huomauttaa, että naisella on painonsa vuoksi ongelmia käydä edes vessassa, joten miten hän kuvittelee matkustavansa Las Vegasiin. Lääkäri on määrännyt, että Tammyn pitäisi kävellä päivittäin 75 askelta, mutta hän ei ole pystynyt tähän kipeiden polvien vuoksi.

Yli 300-kiloinen Tammy onnistui laihduttamaan 27 kiloa hoitolaitoksessa kahden kuukauden aikana. Hän on kotiutumisensa jälkeen lihonut uudelleen. Hänen perheensä on huolestunut Tammyn herkkäuskoisuudesta rakkauselämän suhteen.