Mies kutsui vaimoaan laiskaksi – nainen aloitti siivouslakon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yleensä kodin ja työpaikan siistimisen arvon huomaa vasta sitten, kun siivous lopetetaan. Moni ottaa yleisen järjestyksen itsestäänselvyytenä ja unohtaa, että joku näkee sen eteen vaivaa kaikkina kellonaikoina. Esimerkiksi perheenäidit joutuvat yleensä kantelemaan tavaroita paikoilleen sitä mukaan mitä he kodissaan liikkuvat kaiken muun kodinhoidon ja ruoanlaiton lisäksi.

Eräs aviomies otti vaimonsa taloudenhoidon itsestäänselvyytenä. Mies oli sanonut vaimolleen, että ei ymmärrä miten joku voi olla yhtä laiska, eikä tee ikinä mitään kotona. Tämä kostautui, kun nainen päätti ryhtyä viikkoja kestävään siivouslakkoon, eikä koskenutkaan miehen itse lojumaan jättämiin tavaroihin.

Siivouslakko sai kodin näyttämään hetkessä sikolätiltä. Mies sanoi, että jos nainen olisi parempi siivoamaan, ei koti olisi laisinkaan sotkuinen. Hän oli ilmeisen kykenemätön havainnoimaan sitä kaikkea työmäärää, mitä vaimo oli kodissaan tehnyt kaiken muun elämisen ja tekemisen ohella, kun mies tyytyi pelkästään naljailuun ja arvostelemiseen. Lakko kesti kolme viikkoa, kunnes naisen oli pakko ryhtyä siivoustoimiin.

Toivottavasti oppi meni perille. Mies matkusti äitinsä luokse.

@mrsmessytiktok He is gone for 3 weeks. This was recorded on the first day when he left. I’ll post the update. The house is so much cleaner now 🥰I got rid of a lot of his stuff #cleantok #cleaning #husbandwife #husbandproblems #narcissist ♬ Oh No – Kreepa