Johnny Deppiä syytettiin kuvausryhmän jäsenen pahoinpitelystä – tapaus sovittiin oikeuden ulkopuolella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Johnny Deppin oli määrä astua jälleen oikeuden eteen 25. heinäkuuta. City of Lies -elokuvassa työskennellyt Gregg Brooks syytti tähteä pahoinpitelystä City of Lies -elokuvan kuvauspaikalla vuonna 2017.

Tapaus on Variety-lehden mukaan sittemmin sovittu oikeuden ulkopuolella. Sovittelun tarkempia yksityiskohtia ei ole paljastettu julkisuuteen. Deppin asianajajana toimi Depp v. Amber -oikeustapauksen tapaan Camille Vasquez.

Kuvauspaikkajärjestäjänä City of Lies -elokuvassa työskennelleen Brooks syytti Deppiä pahoinpitelystä kuvauspaikalla. Kanteen mukaan Brooks oli yrittänyt kertoa viranomaisilta saadun kuvausaikaluvan päättyneen, mihin Depp vastasi solvauksin. Brooks kertoi Deppin lyöneen häntä tämän jälkeen kahdesti vasempaan kylkeen.

Brooksin mukaan alkoholilta haissut Depp tarjosi lyöntien jälkeen 100 000 dollaria siitä, että kuvauspaikkajärjestäjä löisi tätä kasvoihin. Brooks kertoi saaneensa tapauksen jälkeen potkut kieltäydyttyään allekirjoittamasta sopimusta, jossa häntä kiellettiin viemästä tapausta oikeuteen.