Kanye Westin kauppaketjun nimeksi YZYSPLY – mitä ihmettä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sinkkuelämään totutteleva räppäri Kanye West on hakenut lakitiiminsä avustuksella uutta tavaramerkkiä nimeltään YZYSPLY. Hakemuksen mukaan brändi tulee pitämään sisällään kauppoja, verkkotilauspalveluita ja vaatteita, kuten paitoja, sukkia, hattuja, visiirejä ja jopa tennisvaatteita.

TMZ:n mukaan mies on myymässä uuden tavaramerkkinsä alla myös kenkiä ja päähineitä. Hän on myynyt aiemmin kenkiään ja vaatteitaan Yeezy Supply -sivustolla, mutta hakemus viittaa pidemmän aikavälin suunnitelmaan.

Viime kuussa Kanye julkaisi ensimmäisen kokoelmansa muotitalo Gapin kanssa. Valikoima koostui suurelta osin täysin mustista vaatekappaleista, kuten kokokasvonaamioista ja kokovartalohaalareista. Hänellä on neljä lasta seurapiirijulkkis Kim Kardashianin kanssa. West on ottanut taukoa julkisuudesta alkuvuoden mielenterveysongelmien jälkeen.