Sointu Borg kurvikkaana somekuvassa – taustalla tärkeä viesti: ”Työnantajalle ei kuulu pätkän vertaa…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar, realitytähti ja yrittäjä Sointu Borg tuli suomalaisille tutuksi Diili-ohjelman sanavalmiina ja räväkkänä voittajana. Palkittu puhuja ja nykyisin myös somevaikuttaja täytti taannoin 30 vuotta. Nyt hän on julkaissut suuren suosion saaneen päivityksen, jossa hän poseeraa biksujen yläosassa ja tummissa farkuissa. Pointti löytyy kuitenkin päivityksen tekstistä.

Borg nimittäin avautuu siitä miten jotkut työnantajat ovat ryhtyneet seuraamaan henkilökuntansa vapaa-aikaa sosiaalisen median kautta. Sointu kertoo huomanneensa, että jotkut työntekijät pohtivat nykyisin voivatko julkaista esimerkiksi viikonlopun videoitaan somessa tästä syystä.

– Useampi tuttuni on joutunut johdon tai esimiehensä puhutteluun (kyllä, puhutteluun) oman sosiaalisen median käyttöönsä liittyen tilanteissa, missä he eivät aidosti ole tehneet mitään väärää tai haitallista. Ilmiö on yllättävän yleinen. Edellinen on mielestäni naurettavaa. Työnantajalle ei kuulu pätkän vertaa se, mitä työntekijä vapaa-ajallaan tekee, niin kauan kun tekijä suoriutuu työtehtävistään ja saapuu ajallaan sekä selvinpäin töihin, Sointu kirjoittaa.

Lisäksi hän toteaa, ettei työntekijöiden sosiaalinen media kuulu työnantajille niin kauan kuin työntekijä ei aiheuta työnantajalle vakavaa mainehaittaa. Sellainen Borgin mukaan ei ole esimerkiksi lärvilautanen lähipubissa. Sointu kehottaa kaikkia postaamaan kuvia biksupepuista ja viinilaseista sekä suosittelee nauttimaan kesästä.