Tiketistä Blockfesteille ostetut vuosien 2020 ja 2021 liput täytyy päivittää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest jouduttiin koronakriisin myötä perumaan kahtena vuotena, mutta tänä kesänä Tampereella juhlitaan jälleen. Nyt Blockfest tiedottaa, että Tiketistä vuosille 2020 ja 2021 ostetut liput tulee päivittää tälle vuodelle. Ja viimeinen päivä sen tekemiseen on tänään 14. heinäkuuta.

– Liput päivittämällä varmistat, että olet lipun omistaja, riippumatta kuka lipun tilaaja on, ja samalla annat meille ajantasaiset yhteystiedot mahdollista rannekkeen toimitusta varten, Blockfest muistuttaa.

Lippujen päivittäminen tapahtuu osoitteessa www.tiketti.fi/paivitalippuja. Siihen tarvitaan myös lippukoodit olemassa olevista lipuista. Kerralla voi syöttää useita koodeja. Sen jälkeen tulee valita tapahtuma, johon liput haluaa päivittää. Esimerkiksi kahden päivän liput voi päivittää vain kahden päivän lippuihin. Tämän jälkeen tulee syöttää yhteystiedot.

– Mikäli olet lippujen alkuperäinen tilaaja ja tietosi vastaavat alkuperäistä tilausta, saat päivitetyt liput sähköpostiisi samantien. Mikäli et ole lippujen alkuperäinen tilaaja, Tiketti lähettää alkuperäiselle tilaajalle tiedustelun, voiko liput päivittää sinulle, Blockfest kertoo.

Blockfest muistuttaa, että Ticketmasterista vuosille 2020 ja 2021 ostetut liput käyvät Blockfesteille 2022 sellaisinaan. Niitä ei tarvitse siis päivittää.