Tom Jonesin keikan peruminen aiheutti terveyshuolen – näin kommentoi huhuja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän uran tehnyt Walesilainen laulaja Tom Jones joutui taannoin perumaan esiintymisensä Budapestissä viime tipassa. Tapaus herätti fanien keskuudessa spekulointia 81-vuotiaan muusikon terveydentilasta.

Tom Jones oli ehtinyt jo matkustamaan Iso-Britanniasta Unkariin ennen esiintymisen perumista. Mediassa alkoi levitä pian huhuja joiden mukaan tähti olisi luhistunyt, ja että hänet olisi kiidätetty ambulanssilla sairaalaan. Virallisessa tiedotteessa Jonesin kerrottiin peruneen konsertin lääkärin kehotuksesta.

Tom Jones on sittemmin kiistänyt huhut Instagramissa. Tähden mukaan väitteet luhistumisesta olivat tuulesta temmattuja, ja todellisuudessa hänellä oli vain todettu viruksen aiheuttama kurkunpääntulehdus. Jonesin mukaan lääkäri kehotti häntä siirtämään esiintymistä ja antamaan äänihuulten levätä.

Walesin tiikerinä tunnettu Tom Jones aloitti uransa 1960-luvulla, nousten aikansa tunnetuimpien brittiläisten poptähtien joukkoon. Jonesin tunnettuja hittejä ovat muun muassa It’s Not Unusual, Sex Bomb, Delilah ja What’s New Pussycat.