Lottie Moss ystävineen peppuparaatissa – kurveja ei turhaan korostettu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen julkkiskaunotar Lottie Moss tunnetaan myös huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin myös Lottie on luonut uraa mallina. Taannoin Lottie paljasti kärsineensä vakavasta alkoholismista, mutta nykyisin hän voi jo paremmin.

Tällä kertaa Lottie on poseerannut yhdessä vähintään yhtä näyttävien ystäviensä kanssa todellisessa peppuparaatissa, jossa koko seurue on keikistellyt kameran edessä punaisissa alusasuissa. Kaunottarista varsinkin Lottie esittele kuvasarjassa sekä takapuoltaan että muita kurvejaan auliisti.

Taannoin Lottie Moss kertoi pitävänsä petihommia ihmisen perustarpeena ja vertaa niiden harrastamista hampaiden pesuun. Hänen mukaansa kyseessä on jokaiseen päivään kuuluva aktiviteetti. Lottie sai taannoin potkut mallitoimistostaan asenteensa vuoksi ja siksi, että perusti rohkeita kuvia julkaisevan tilin aikuisviihteeseen keskittyneeseen palveluun. Se oli mallitoimistolle liikaa.