Entourage-sarjan kuuma kaunotar Emmanuelle Chriqui rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen televisiotähti Emmanuelle Chriqui muistetaan erityisesti roolistaan suositussa Entourage-sarjassa. Neitokainen on sittemmin nähty elokuvissa, kuten 13, Elektra Luxx ja 5 Days of War. Viime vuosina Emmanuelle on viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta, sillä hänet on nähty hyvin harvakseen eri tilaisuuksissa.

Tällä kertaa Emmanuelle Chriqui nähdään nauttimassa kesälomasta Mykonosin upealla lomasaarella yhdessä miesystävänsä kanssa. Idyllisen lomareissun myötä kaunotar pulahti myös uimaan Välimeren velvoittaviin aaltoihin ja poseerasi tietenkin samalla somekuvassa.

Kanadalaissyntyinen Emmanuelle syntyi Montrealissa marokonjuutalaisille vanhemmille. Hän kuuli aikoinaan edesmenneeltä äidiltään oikein menneen ennustuksen, että tyttärestä tulee näyttelijätär. Sittemmin Chriqui on näytellyt muun muassa Adam Sandlerin ja Beyoncen kanssa menestyselokuvissa.