Kolmiulotteinen Resident Evil -mainos järkyttää New Yorkissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin Times Squarella liikkuneet ovat joutuneet hieraisemaan silmiään toden teolla. Aukiolle on ilmestynyt valtava mainostaulu, joka mainostaa Netflixin tuoretta Resident Evil -sarjaa lähes käsinkosketeltavalla tavalla.

Mainostaulussa nähdään läpinäkyvään selliin suljettu pelisarjasta ja sittemmin myös televisiosarjasta tuttu licker-hirviö. Kolmiulotteisen vaikutelman ansiosta mutantti näyttää vapautuvan vankilastaan ja hyppäävän ulos todelliseen maailmaan terrorisoimaan pahaa-aavistamattomia kaduntallaajia.

Tietystä kulmasta katsottuna kolmiulotteisilta näyttäviä mainostauluja on nähty aikaisemmin esimerkiksi Japanissa. Resident Evil -sarjan kahdeksan jaksoa kattava ensimmäinen tuotantokausi ilmestyi Netflixin valikoimiin 14. heinäkuuta. Itse sarjan katsojilta saama vastaanotto on tosin ollut heikompaa kuin sen näyttävän mainostaulun.