Matthew McConaughey ei haluakaan Teksasin kuvernööriksi – puuttuu epäkohtiin yksityisen sektorin avulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oscar-palkittu näyttelijä Matthew McConaughey kertoi viime vuonna haluavansa politiikkaan mukaan. Sittemmin hän tuli toisiin ajatuksiin, eikä mies haaveile enää Teksasin kuvernöörin tittelistä. Hän aikoo silti puuttua yhteiskunnan epäkohtiin jatkossa aiempaa enemmän, mutta jatkossa yksityisten yritysten kautta.

– Uvalden pikkukaupungissa Teksasissa syntyneenä tavallisena lapsena minulle ei koskaan tullut mieleen, että minua pidettäisiin jonain päivänä poliittisena johtajana. Pohdin tätä polkua nöyränä ja inspiraatiolla. Se on myös polku, jota en valitse tällä hetkellä, McConaughey sanoi videotervehdyksellään, CNN uutisoi.

Näyttelijän mukaan Yhdysvaltojen ja Teksasin poliittinen kenttä tarvitsee uudenlaisen tarkoituksen. Mielipiteet ovat jakautuneet rajusti kahtia ja vaatii runsaasti eheytymistä. Hän aikoo toimia muutosta aikaansaavien yritysten ja säätiöiden parissa. Hän on mukana toiminnassa, joka tukee ihmisten menestymistä ja kasvattaa luottamusta valtioon. Hänen mukaansa ihmiset voivat itse muuttaa elämänsä suunnan paremmin ilman poliitikkojakin.