Sara Sieppi kurvikkaana Ibizalla: ”Saisko yhen elämänhallinnan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi -tittelistään ja monista televisio-ohjelmista tunnettu nykyinen malli ja sosiaalisen median vaikuttaja Sara Sieppi seurustelee nykyisin Suomen maajoukkueessa pelaavan Pyry Soirin kanssa. Nyt Sara ja monet muut suomalaiset julkkiskaunottaret ovat viettäneet Martina Aitolehden synttäreitä Välimerellä.

Vauhdikkaan ja näyttävän retkikunnan bileasut ovat ehtineet jo aiheuttaa turhan kohun Suomen mielensäpahoittajien keskuudessa, mutta se tuskin on juhlijoita häirinnyt. Sara poseeraa nyt somekuvissaan sinisessä biksujen yläosassa ja kietaisuhameessa. Hän kertoo toivovansa elämänhallintaa päästyään taas Suomeen.

– Holaaa Ibiza! Ihan en heti tuu uusiks ja onneks olin kerrankin ihan vaan viisas, niin täs on viel viikon loma loman jälkeen🤓👋🏻 Saisko tällä rannekkeella kans sit yhen elämänhallinnan takas kotosuomes, ei muuta kiitti mmoi, Sara Sieppi kirjoitti.