Tulikuuma euroviisuvoittaja biksuissa – upea lomakuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2010 Euroviisut voittanut Saksan edustaja, nykyisin 31-vuotias Lena Meyer-Landrut, on viettänyt jo vuosien ajan hiljaiseloa kansainvälisestä julkisuudesta. Voittonsa jälkeen hän aiheutti kohua, kun hänen 18-vuotiaana tekemänsä nakuvideo päätyi verkkoon.

Nyt viisuvoittaja on julkaissut sosiaalisessa mediassa upean lomakuvan, jossa hänet nähdään poseeraamassa punaisissa biksuissa. Päivityksessään hän toteaa, ettei Keski-Euroopan helteissä ole ilmeisesti mahdollista pukeutua tulevina päivinä asianmukaisesti.

Satellite-kappaleellaan viisuvoiton ottanut Lena Meyer-Landrut päätyi Saksan viisukarsintoihin alunperin vahingossa surffailtuaan netissä ja ilmoittauduttuaan mukaan karsintoihin hetken mielijohteesta. Lena täytti viikkoa ennen Euroviisuja 19 vuotta. Kohuttuja nakukuvia ikuistettaessa hän oli vielä 17-vuotias.