Kuntosalille niukoissa biksuissa? Kyllä, kohukaunotar näyttää mallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen mallikaunotar Natalia Borges nousi muutama vuosi sitten paparazzien tähtäimiin, mutta ei vielä paistattele kovin usein julkisuuden valokeilassa. Viime aikoina hän on muun muassa viettänyt näyttävästi aurinkolomaansa yhdessä miesystävänsä kanssa.

Nyt Natalia on kuitenkin ehtinyt käymään kuntosalilla, jossa hänen asunsa oli vähintäänkin näyttävä. Borges nimittäin suuntasi treenaamaan biksuissa. Luonnollisesti kaunotar ikuisti samalla itsensä kuntosalilla myös sosiaalisen median seuraajiaan varten.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.