Jääkiekon huippupelaajat ja MM-mestaruuspokaali Vaasassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leijonat voittivat keväällä kotikisoissa jääkiekon maailmanmestaruuden. Maajoukkueen valmentaja Mikko Manner tuo jääkiekon MM-kultapokaalin, eli pojan, mukanaan Vaasassa järjestettävään Wasa All Stars Hockey Gameen keskiviikkona 27. heinäkuuta. Kultajoukkueen pelaajista Wasa All Stars Hockey Gamessa jäällä nähdään maalivahti Jussi Olkinuora, puolustaja Atte Ohtamaa ja hyökkääjä Juho Lammikko.

Vaasan Sähkö Areenalla pelattava Wasa All Stars Hockey Game tuo kaupunkiin kaikkien aikojen kovimman kattauksen kiekkoilijoita. Hyväntekeväisyysottelun pelaajilla on muun muassa kolme olympiavoittoa, 13 maailmamestaruutta ja 24 suomenmestaruutta. Ottelussa toisensa kohtaavat West Coast Dream Team ja Globe Stars.

West Coast Dream Teamin runko rakentuu huippupelaajista, jotka ovat uransa jossain vaiheessa pukeneet Vaasan Sportin paidan ylleen. Joukkueessa on myös muita tähtiä, joiden juuret ovat Pohjanmaalla tai Etelä-Pohjanmaalla. Globe Starsin kokoonpanossa on muun muassa suomalaisia NHL-tähtiä sekä Leijonissa urotekoihin yltäneitä pelaajia. Joukkueessa on myös jo uransa lopettaneita suomalaisia legendoja. Joukkueiden kokoonpanoihin tulee vielä lisäyksiä lähempänä ottelua.

Tällä hetkellä pelaajista mukana ovat Pekka Rinne, Robin Salo, Tony Sund, Oskar Osala, Lasse Kukkonen, Miika Koivisto, Joel Kiviranta, Filip Riska, Petri Kontiola, Erik Riska, Toni Sihvonen,
 Juho Lammikko,
 Jussi Jokinen,
 Raimo Helminen,
 Jussi Olkinuora
, Jere Lehtinen,
 Atte Ohtamaa,
 Mika Pyörälä,
 Petteri Lindbohm,
 Jani Hakanpää,
 Leo Komarov
 ja Marko Anttila. Tapahtuma tarjoaa kiekkoelämyksen lisäksi monipuolista ohjelmaa, sillä esiintymässä ovat esimerkiksi Kuningas Pähkinä & Setä Tamu sekä The Paarma Boyz feat. Special Guest.