Jessica Edström tihkuu erotiikkaa – asu aikuisviihdekaupasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström niittää kansainvälistä menestystä somessa, sillä hänen upeita poseerauksiaan seuraa nykyisin jo jo 290 000 ihmistä. Matkailua rakastava kurvitar jakaa seuraajilleen usein upeita kuvia vartalostaan.

Nyt Jessica on poseerannut näyttävästi lateksihenkisessä mustassa asussa ja julkaissut otoksen tietenkin sosiaalisessa mediassa seuraajiensa ihailtavaksi. Samalla hän toteaa, ettei ole oikeasti niin tuhma kuin mitä jotkut kuvittelevat.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.