Kaivinkone syttyi palamaan Reisijärvellä – pelastuslaitos hälytettiin hätiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pohjois-Pohjanmaalla sijaitsevalla Reisjärvellä nähtiin keskiviikkona 20. heinäkuuta odottamaton vaaratilanne. Kaivinkone oli syttynyt liekkeihin ajon aikana kesken metsässä tehtyjen ojitustöiden.

Tulipalo syttyi kaivinkoneen ollessa kaivamassa metsäojia Heinistöntiellä. Kuljettaja oli yrittänyt suorittaa koneen alkusammutusta heittelemällä sen päälle ojasta vettä ämpärillä. Alkusammutus ei kuitenkaan tuottanut tulosta.

Pelastuslaitos sai Kaleva-lehden mukaan hälytyksen tapauksesta keskiviikkoaamuna kello 8:09. Pelastajien saapumista paikalle hankaloitti se, että palopaikka sijaitsi metsässä noin 900 metrin päässä lähimmästä ajourasta. Pelastuslaitoksen mukaan henkilövahingoilta kuitenkin säästyttiin tilanteessa.