Ruokasovelluksessa oli bugi – sadat saivat tilauksensa ilmaiseksi

Digi Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ruoan tilauspalvelu Doordashissa ilmeni taannoin yllättävä vika, josta oli iloa yhtiön asiakkaille. Jopa sadat asiakkaat saivat tilauksensa ilmaiseksi. Yhdysvalloissa toimivassa DoorDash-sovelluksessa 7. heinäkuuta ollut vika mahdollisti tilausten tekemisen ilman maksutietojen syöttämistä.

Tieto viasta levisi nopeasti Twitterissä. Monet päättivät ottaa siitä kaiken hyödyn irti. Asiakkaat hyödynsivät vikaa tilatessaan paitsi ravintolaruokaa, myös esimerkiksi elintarvikkeita, alkoholijuomia ja jopa katumuspillereitä.

Lopulta vika tuli DoorDashin tietoon, ja yhtiö alkoi perumaan tehtyjä tilauksia. Mashable-sivuston mukaan vahinko oli kuitenkin ehtinyt jo tapahtumaan DoorDashin korjattua ongelman. Sadat ihmiset olivat ehtineet tilata tuotteita palvelun kautta ilmaiseksi.