Anteeksi mitä? Mariah Carey pulahti uimaan antavassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mariah Careyn All I Want for Christmas is You on jo kahden vuosikymmenen ajan lukeutunut suurimpiin jouluhitteihin. Kappaleen suosiolle ei näy loppua, sillä se nousi taas tänä vuonna listaykköseksi Billboardin Hot 100 -listalla.

Muutama päivä sitten Mariah julkaisi Caprilta päivityksen, jossa hän valitteli kosteuden olevan liikaa hänen hiuksilleen. Nyt supertähti on julkaissut erikoisen kuvan, jossa hän näyttää pulahtaneet uimaan iltapuku yllään.

Mariah Careyn All I Want for Christmas is You nousi Hot 100 -listan ensimmäiselle sijalle myös kolmeksi viikoksi joulukuussa 2019 ja kahdeksi viikoksi joulukuussa 2020. Careyn jouluinen kappale julkaistiin alun perin vuonna 1994. Kyseessä ei ole ainoa jouluaiheinen hitti Billboardian Hot 100 -listalla. Toiselle sijalle nousi Brenda Leen Rockin’ Around the Christmas Tree ja yhdeksännelle sijalle puolestaan Whamin Last Christmas.