Nainen löysi tunkeilijan nukkumasta sohvaltaan – hätäkeskuksen työntekijältä uskomaton neuvo

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kanadan Winnipegissä asuva nainen joutui taannoin karmivaan tilanteeseen kotonaan. Angela Chalmers heräsi aamuyöstä koiransa haukuntaan ja löysi olohuoneensa sohvalta tuntemattoman, nukkuvan miehen. Chalmers herätti kämppiksensä ja sulkeutui tämän sekä koiransa kanssa kaapin suojaan.

Chalmersin mukaan hätänumeroon soittaminen teki tilanteesta vielä hämmentävämmän. Hätäkeskuksen työntekijä oli kertonut poliisin olevan kiireinen, ja että avun saaminen saattaisi kestää. Hän kehotti kokeilemaan sohvalla nukkuvan miehen herättämistä.

Chalmers piti neuvoa älyttömänä ja päätti mielummin odottaa poliisin saapumista. Se kannatti, sillä mies oli käyttäytynyt aggressiivisesti virkavallan herättäessä hänet. CBC-uutissivuston mukaan mies saatiin lopulta ulos neljän poliisin voimin.

Tilanteen pelottavuutta lisäsi se, että Chalmers kärsi jo ennestään vastaavanlaisen tilanteen aiheuttamista fyysisistä ja henkisistä vaurioista. Naisen entiseen kotiin hyökkäsi 12 vuotta sitten kaksi ryöstäjää, jotka pahoinpitelivät hänet. Chalmersin mukaan hän selvisi lopulta naapurin soitettua paikalle poliisit.