Jessica Alves on sykähdyttävä kurvitar – estoton asuvalinta yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Noin miljoona euroa ulkonäköönsä vuosien aikana käyttänyt Jessica Alves etsi pitkään itseään. Nykyisin hän elää upeana diivana Yhdistyneen kuningaskunnan pääkaupungissa Lontoossa. Hän myöntää, että Jessica Alvesina eläminen vaatii paljon rahaa ja aikaa ulkonäön ylläpitämiseen. Taannoin Alves ilmoitti lopettaneensa kauneusleikkaukset.

Nyt Jessica on keikistellyt kameran edessä upeassa lookissa ja asussa, joka korosti hänen nykyisiä naisellisia muotojaan tyylikkäästi. Otosten perusteella voidaan todeta, että Alvesin muodonmuutos on onnistunut.

Yhteensä 83 eri kauneusleikkauksessa käynyt Jessica Alves nousi kuuluisuuteen Ihmis-Keninä, mutta hän salasi kulisseissa elämänsä transsukupuolisena naisena. Nyt, kun hän on avoimesti tullut kaapista ulos ja toteuttaa itseään, on hän onnellisempi kuin koskaan aiemmin. Hän nauttii jopa kovasta kuntorääkistä, johon Jessica ottaa rohkeasti osaa.