Kaipaatko juttuseuraa huolen keskellä? Muista kirkon keskusteluapu

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Ihmisille kirkko ja seurakunta voivat tarkoittaa monia eri asioista sen mukaan, kuinka aktiivisesti itse toimintaan osallistuu. Kirkko on usein mukana ihmisten elämän suurimmissa tapahtumissa, mutta se tarjoaa myös apua ja läsnäoloa huolten keskellä.

– Kirkon keskusteluapu on tänäkin vuonna tavoitettavissa koko kesän. Voit soittaa, chatata, kirjoittaa nettipäivystäjille tai laittaa kirjeen tulemaan. Kirkon keskusteluapuun voi ottaa yhteyttä, kun jokin asia painaa mieltä. Viime aikoina yleisimpiä keskustelunaiheita ovat olleet ihmissuhteet, hyvinvointi ja arjen tilanne, sielunhoidon asiantuntija Anita Salonen kertoo.

Päivystäjät ovat kirkon koulutettuja vapaaehtoisia tai työntekijöitä eri puolilla Suomea. Keskustelut ovat aina luottamuksellisia ja nimettömiä. Tarkemmat yhteystiedot eri palveluihin löydät osoitteesta www.kirkonkeskusteluapua.fi.