Erika Vikman ja Rita Niemi-Manninen ilman meikkiä – someilmiö leviää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka laulaja-lauluntekijä Anna Puu jakoi sosiaalisessa mediassa kuvan itsestään ilman meikkiä tai filttereitä. Kuvan taustalla on Gossip Moms -sarjasta tutun Sini Arielin somehaaste, jossa hän haastoi julkisuuden henkilöitä jakamaan kuvia ilman meikkiä tai filttereitä.

Mukaan ovat lähteneet Sinin ja Annan lisäksi myös muun muassa Erika Vikman ja Rita Niemi-Manninen, jotka molemmat julkaisivat teeman mukaiset meikittömät kuvansa sosiaalisessa mediassa. Vikman kertoi julkkisten pelänneen aidon itsensä näyttämistä kulissien vuoksi.

– Olen itsekin antanut itsestäni jo vuosia feikattua materiaalia someen, ihan niinkuin muutkin. En ole itse yhtään sen parempi tässä asiassa. Tarkoitukseni on herättää näyttämään myös se todellisuus, jotta sokaistunut kansa ymmärtää tavoittelevansa jotain mikä ei ole totta, verraten itseänsä filtteröityihin kasvoihin ja kroppaan, Erika Vikman kirjoitti.

– Ja vein tän vielä nextille levelille, nimittäin nousin sängystä just kasarisynttäreiden jäljiltä, en oo harjannu tukkaani enkä ees pessy kasvojani. Ja ripsihuollosta on kolme viikkoa niin kuin voitte päätellä näistä. Tää on sitä AITOA. Ei mitään huoliteltua, ei mitään kiilloteltua, Rita Niemi-Manninen kirjoitti.