Anna Puu meikittömänä somessa – hyvästä syystä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Anna Puu on jakanut sosiaalisessa mediassa runsaasti tykkäyksiä saaneen julkaisun. Tähden Instagram-kuvassa hänet nähdään ilman meikkiä tai otosta muokaavia filttereitä.

– Jaahas, mut oli haastettu ottamaan meikitön ja filtteritön selfie. Must mä oon aika usein täällä mun somessa ihan au naturel, mut täsä mää nyt oon #siniariellhaaste : tukka toista päivää samalla ponnarilla, uimastadionreissun jälkeen auringon suutelemana nelikymppisenä naisena, Anna Puu kirjoitti.

Kuvan taustalla on Gossip Moms -sarjasta tutun tatuoija Sini Arielin somehaaste. Ariel kertoi menettäneensä jopa 700 seuraajaa esiinnyttyään livelähetyksissä, joissa hänet nähtiin ilman meikkiä. Hän päätti haastaa somevaikuttajat jakamaan kuvia, joissa ei ole käytetty meikkiä tai somefilttereitä.