Kaleva: Automurto iski Qstockiin – rannekkeiden vaihtopiste suljettiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oulussa järjestetään heinäkuun viimeisenä viikonloppuna loppuunmyyty Qstock-festivaali. Tapahtuman lippujen rannekkeenvaihdossa on Kaleva-lehden mukaan ilmenyt yllättäviä ongelmia rikollisen toiminnan seurauksena.

Qstockin Torinrannan rannekkeenvaihtopiste jouduttiin sulkemaan tiistain ajaksi. Paikalle valmiiksi tuotuun autoon oli murtauduttu yön aikana. Auton oli määrä toimia rannekkeenvaihtopisteenä, mutta se päätyi korjattavaksi.

Torinrannan vaihtopiste aukeaa automurron vuoksi vasta keskiviikkona. DNA-autosta ei oltu kuitenkaan varastettu festivaalirannekkeita. Qstock-rannekkeita voi vaihtaa myös kauppakeskus Valkeassa, puistokahvila Makiassa, Ideapark Ritaharjussa ja ravintola Nallikarissa.

Qstock järjestetään Oulun Kuusisaaressa 29.-30. heinäkuuta. Esiintymässä ovat muun muassa Antti Tuisku, Amorphis, Blind Channel, Electric Callboy, Darude, JVG, Lucifer, Pyhimys ja Anssi Kela.