Video: Hollantilaisnainen yritti ratsastaa delfiinillä rinnat paljaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollannin Zandvoortissa todistettiin taannoin erikoista tilannetta. Paikallisen uimarannan läheisyyteen oli eksynyt delfiini, joka oli pulassa matalassa rantavedessä. Pian välikohtaus sai hämmentävän käänteen.

Osa paikalla olleista yritti auttaa hätääntynyttä eläintä, mutta eräs yläosattomissa ollut nainen otti toisenlaisen lähestymistavan. Hän yritti ratsastaa delfiinillä vedessä ihmisten naureskellessa ja taputtaessa vieressä.

Delfiini sysäisi naisen pois selästään, mutta nainen yritti nousta sen päälle uudelleen. Lopulta paikalle saapui kaksi miestä, jotka viittoilivat naista jättämään delfiinin rauhaan. Tilanne ikuistui viraalina myöhemmin levinneeksi videoksi.

Videolla näkyvä nainen on sittemmin ilmoittautunut vapaaehtoisesti tapausta tutkivalle poliisille. Paikallinen eläinsuojelujärjestö SOS Dolfijn kuvailee tapausta RTL News -uutissivustolle järkyttäväksi. Järjestön mukaan eksyneiden delfiinien mahdollisuudet selvitä Pohjanmeren vesissä ovat heikot.