Suosittu Iholla-sarja saa jatkoa – mukana uusi julkkistähti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Intiimillä tavalla ihmisten elämää heidän itse kuvaamana seuraava realitysarja Iholla saa jatkoa. Suositun sarjan uusi, järjestyksessä kuudes tuotantokausi alkaa Discovery Plus -palvelussa alkuvuodesta 2023.

Iholla-sarjan uudella kaudella ovat mukana edelliskausilta tutut juontaja ja sometähti Sara Sieppi, laulaja ja somevaikuttaja Tuure Boelius ja missinä julkisuuteen noussut fysioterapeutti Piritta Hagman. Uutena henkilönä mukana on entinen nyrkkeilijä Elina Gustafsson.

Gustafsson liittyy Iholla-sarjan henkilökaartiin viime kaudella mukana olleen Martina Aitolehden paikalle. Uuden kauden kuvaukset ovat Discoveryn mukaan jo alkaneet. Nykyään Discovery Plus -palvelussa nähtävää sarjaa on esitetty aikaisemmin Sub ja Ava -kanavilla.