Vihreiden Kuulien ystäville tulossa herkullinen uutuus

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Fazer on paljastanut, minkälaisia uutuuskarkkeja makeishyllyille ilmestyy syksyn aikana. Joukossa on muun muassa monien kaipaama klassinen Dumle-herkku.

Fazerin tiedotteen mukaan Dumle-tikkari tekee paluun syksyllä. Suklaatikkarin valmistuis aloitettiin Ruotsissa vuonna 1945 ja vuonna 1975 siitä tuli osa Fazerin valikoimaa, mutta valmistus lopetettiin vuonna 2021 tuotantolinjan vanhentumisen myötä. Nyt tuotannon haasteet on kuitenkin Fazerin mukaan ratkaistu ja tikkari tekee paluun.

Syksyn uutuusmakeisia edustaa myös Karl Fazer Vihreitä Kuulia -suklaalevy. Erityisesti joulupöytiin suunnattu suklaalevy sisältää pieniä päärynänmakusia hedelmäpaloja. Fazerin Crunchy -tuoteperhe puolestaan kasvaa lakritsaisella Karl Fazer Crunchy Black Editionilla.

Vegaanisten makeisten ystävien iloksi tutut Avec, Marianne ja Lontoon Rae -makeiset kmuuttuvat vegaanisiksi. Muita Fazerin syksyn uutuuksia ovat muun muassa Remix Lakritsi Täytemix, Fazer Lakritsi Chocolate Tutti Frutti ja Fazer Salmiakki -patukka.