Lauri Tähkä varoitti fanejaan – huijari lähettelee treffikutsuja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muusikko Lauri Tähkä on varoittanut fanejaan sosiaalisessa mediassa liikkeellä olevasta huijarista. Muusikon nimissä esiintyvä taho on lähestynyt ihmisiä erikoisten treffikutsujen merkeissä.

Lauri Tähkä Tammerfesteillä 2022, Kuva: Stara

– Heissan! Vielä ja edelleen keskityn pelkästään laulunkirjoittamiseen ja keikkailuun! Päiväkahvittelut ja suotuisat järjestelyt saakoot vielä odottaa. Olkaahan tarkkoina näiden perseilijöiden kanssa. Härsimmäksi vaan tuntuu touhut menevän, oikea Tähkä kirjoitti Instagramissa.

Vale-Tähkän lähettämien viestien tunnistaminen huijauksiksi ei todennäköisesti ole haastavaa, sillä viestit on kirjoitettu erittäin sekavaan tyyliin. Niissä kuitenkin mitä ilmeisimmin yritetään tarjota treffejä Helsingin Hotelli Kämpissä 3 600 euron hintaan. Tähkän julkaisun kommenteissa hänen muusikkokollegansa Samu Haber vitsaili ehtineensä jo ottaa koko viikon paketin.

Kuuluisuuksien nimissä tehdyt huijausyritykset ja -tapaukset ovat olleet viime vuosina yleisiä, joten sosiaalisessa mediassa kannattaa olla tarkkana. Huijarit ovat esiintyneet muun muassa Anssi Kelan, Happoradion Aki Tykin ja Arttu Wiskarin nimissä.