Autoilijan video hämmästyttää: Miljoonat lepakot lensivät luolasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuoreella viraalivideolla nähdään tilanne, joka saattaa aiheuttaa kylmiä väreitä lepakkokammoisille. Muille tarjolla on hämmästyttävä luontohetki, sillä videolla todistetaan lähes ainutlaatuista tilannetta.

Ohi kulkeneen autoilijan Meksikon Silanoassa kuvaamalla videolla Cueva de los Muciélagos -luolasta lentää ulos lepakoiden muodostama parvi. Siivekkäitä on niin runsaasti, että ne muodostavat sinistä taivasta vasten etenevän tumman vanan. Tuhansien lepakoiden muodostamalle virralle ei näy koko videon aikana loppua.

Lepakot ovat alueella pimeän aikaan yleinen näky, ja Cueva de los Muciélagosin nimi tarkoittaakin kirjaimellisesti lepakoiden luolaa. Video nousi satoja tuhansia tykkäyksiä keränneeksi viraalihitiksi Twitter-käyttäjä Science Girlin jaettua sen tilillään.