Temptation Islandin tuotantokausi poistettiin verkosta – syynä osallistujan rikostuomio?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla miten suomalaisille taannoin suositusta Temptation Island ohjelmasta tunnetuksi tullut Marlon Secomandi tuomittiin Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa lähes kolmeksi vuodeksi vankeuteen. 22-vuotias mies sai kahden vuoden ja yhdeksän kuukauden ehdottoman vankeustuomion.

Tarkkasilmäinen Staran lukija on nyt huomannut, että Marlonin tähdittämä kymmenes tuotantokausi on nyt kadonnut Ruutu-verkkopalvelusta. Temptation Island Suomen pääsivulla kymmenes kausi yhä mainitaan, mutta sen avausjakson tilalla ruutuun tulee yllättäen yhdeksännen tuotantokauden avausjakso. Vaikuttaa siis siltä, että koko kausi on poistettu osallistujan rikostuomion jälkeen.

Kuva: Ruutu, Temptation Island Suomi

Etelä-Karjalan käräjäoikeus katsoi Secomandin syylliseksi törkeään raiskaukseen ja törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Lappeenrannassa vuonna 2018 tapahtuneesta rikoksesta tuomitun vankeustuomion lisäksi Secomandi tuomittiin maksamaan uhrilleen korvauksia 7 550 euroa. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen, sillä siitä voidaan vielä valittaa hovioikeuteen.